Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Kentucky
    Posts
    15
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Images won't show on my webpage

    Here is a link to the homepage.
    http://www.j10thesleeper.net84.net/J...rhomepage.html

    The following code is for the (very unfinished page). I have a bunch of images, including the background image, that don't show up on the page though I'm fairly certain I'm using the correct syntax in all the cases but the background image CSS statement on line 23. If you could show me where my mistake was, that would be most appreciated. Is it that I'm not linking correctly to the pictures?

    Thank you for your time!

    Code:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <body>
    <div id="Social">
    
    <a href="http://www.facebook.com/pages/J10-Studios/107261352647546?ref=hl"><img src="http://www.flickr.com/photos/93656794@N06/8518753407/in/photostream"/></a>
    
    <a href="http://followgram.me/justinhiteart"><img src="http://www.flickr.com/photos/93656794@N06/8518753671/in/photostream"/></a>
    
    <a href="http://justinhiteart.tumblr.com/"><img src="http://www.flickr.com/photos/93656794@N06/8518754065/in/photostream"/></a>
    
    <a href="https://twitter.com/justinhiteart
    "><img src="http://www.flickr.com/photos/93656794@N06/8518754349/in/photostream"/></a>
    
    <a href="http://www.youtube.com/justinhiteart"><img src="http://www.flickr.com/photos/93656794@N06/8518754597/in/photostream"/></a>
    
    </div>
    
    <div id="banner">
    	<img src="http://www.flickr.com/photos/93656794@N06/8519867972/in/photostream"/>
    </div>
    </body>
    <style>
    body {background-image:http://www.flickr.com/photos/93656794@N06/8519865436/in/photostream;}
    #Social {float:right;}
    </style>
    </html>

  • #2
    Master Coder Excavator's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Alaska
    Posts
    9,675
    Thanks
    22
    Thanked 1,827 Times in 1,811 Posts
    Hello torsaur,
    Yes, you are not linking to the images correctly. Your markup has the path to the image, but not the image.

    http://www.flickr.com/photos/93656794@N06/8518753407/in/photostream"/ should probably look more like <img src="http://www.flickr.com/photos/93656794@N06/8518753407/in/photostream/MyImage.jpg" /> I'm just assuming that is the full path and, since I don't know the name of your image, I just used MyImage.jpg as an example. You'll have to put the actual name of your own image in place of that.
    Validate often DURING development - Use it like a splelchecker | Debug during Development |Write it for FireFox, ignore IE
    Use the right DocType | Validate your markup | Validate your CSS | Why validating is good | Why tables are bad

  • Users who have thanked Excavator for this post:

    torsaur (03-16-2013)


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •