Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Michigan
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    HTML / Flash align help

    Hello everyone,
    i am having trouble as to why Safari is displaying my flash objects over to the right.

    IE & FireFox are the only two displaying my template correctly. Any ideas?

    Screenshots in the attachments.

    Thanks!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails HTML / Flash align help-ie-layout.jpg   HTML / Flash align help-layout-ff.jpg   HTML / Flash align help-layout-safari.jpg  

  • #2
    Regular Coder COBOLdinosaur's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Canada
    Posts
    404
    Thanks
    2
    Thanked 32 Times in 32 Posts
    All browsers do not render the same. Screenshots communicate zero useful information. any fix has to be in the code. So post the link to the page and we might be able to give you some advice.
    100% standards compliant code is 100% correct 100% of the time.
    one of my toys from my repository and perhaps some help getting help

    Cd&

  • #3
    Master Coder Excavator's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Alaska
    Posts
    9,675
    Thanks
    22
    Thanked 1,827 Times in 1,811 Posts
    Hello Minners Inc,

    Link here - http://minners.net/projects/evernight/#/Home

    It doesn't load in FF18 for me at all. All I see is the animated loader.gif.
    -As soon as I disable that loader.gif, the main.swf animation shows.

    It loads in IE9 and it seems to work correctly.

    I don't have safari to see what's going on with it.

    Validator shows 115 errors, fixing some of those may help. See the links about validation in my signature line.
    There is so much deprecated code, it may be you're just using the wrong DocType? Re-using all those id's isn't going to help any browser though, that should definitely be fixed.

    Another thing to look at might be how your reset is affecting #main or your main.swf.

    Sorry I wasn't more help...
    Validate often DURING development - Use it like a splelchecker | Debug during Development |Write it for FireFox, ignore IE
    Use the right DocType | Validate your markup | Validate your CSS | Why validating is good | Why tables are bad


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •