Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    strange error in my CSS style sheet

    Hello, I have no Idea how or why this happened. But at the top of my website a black bar appeared with "t>" showing at the left hand side. I used firebug to see if I could figure out what is going on and why. And this is what I found.
    ________________________
    <head>
    <body class="cssstyle-style1 js">
    t>
    <div id="header">
    <div id="main-menu" class="container">
    <div id="main" class="container">
    <div id="footer">
    <div id="copyright">
    <script type="text/javascript">
    <a id="toTop" href="#" style="display: none;">
    </body>
    </html>
    ________________________________________
    Problem is that I cant find where that "t>" is?? I checked my CSS sheet and I checked the half dozen pages I was working on and I got nothing.
    I undid changes and reentered them one by one, I checked my Index sheet and CSS sytle sheet against and old back up and still saw nothing.
    I know it is probably some minor thing I am over looking, but I cant find it and its driving me insane!!!

    Any assistance or input would be Greatly appreciated!

    Also, i am Very new to HTML and CSS. I had a friend help me get a template and set it up online, I am still learning as I go.
    Thank you!

  • #2
    Senior Coder
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,209
    Thanks
    7
    Thanked 268 Times in 267 Posts
    It's in your html, not your CSS. Line 86 of your home page source code looks like this:
    Code:
    </script>t><script type="text/javascript">
    Dave

  • Users who have thanked tracknut for this post:

    EJCNJ (12-20-2012)

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Finally tracked it down in my Head.php file. Not sure how or why that even happened since I did not make any changes there.

    But regardless, Thank you VERY MUCH Dave!!


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •