Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    May 2012
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question My form only works in chrome in a new tab

    I have a flash form that works perfectly in all browsers except chrome. The form does work in chrome when you open a new tab. Ive been searching for weeks for a solution to the problem, but I only find more descriptions of the problem and no fix. Ive tried setting up meta tags to control the cache which i thought might be the problem. But they dont work.

    <meta http-equiv="cache-control" content="no-store, no-cache, must-revalidate" />
    <meta http-equiv="Pragma" content="no-store, no-cache" />
    <meta http-equiv="Expires" content="0" />


    Is there a way to make sure the browser passes my var data using html or css?

    Any help would be much appreciated. Im lost here.

  • #2
    Senior Coder DanInMa's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Salem,Ma
    Posts
    1,577
    Thanks
    13
    Thanked 248 Times in 248 Posts
    if the entire form is written in flash, this is most likely a flash related question. I'f I misunderstand your post, Id advise posting an example of your code

  • #3
    New Coder
    Join Date
    May 2012
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you very much for responding. The form is flash to php but its working in all other browsers and sometimes in chrome (when you open it in a new tab). I know its not the flash, i think its a chrome issue and i just dont know how to go about telling it to operate as it does when you open a new tab.


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •