Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Bournemouth
    Posts
    16
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Joomla Template Slideshow

    Hello :-)

    I appreciate this question should be asked to the template creators but I received no reply from them over the last month.

    ----Question----

    I installed the template currently installed on my website (link below) and it had a slideshow. As soon as I installed a duplicate version of the template (allowing me to have a different logo at the top of each of the sections), the slideshow stopped working in the first install and never worked in the second. What is wrong and what do I need to do?

    ----Background and other relevant information----


    1. On the first instance (install) of the template, a picture now replaces the slideshow (one of the pictures from the slideshow), in the second instance the slideshow or image doesn't appear at all.

    2. I have checked the background settings and ensured these are correct. I have also checked whether the slideshow is listed within the Joomla plugins list or modules list - it isn't.

    3. I know the the slideshow is called Nivoo Slider and it requires Javascript and CSS to function.

    4. The template is actually a Themegoat template. I appreciate that there is some controversy around their templates at the moment but I really like the template and i feel that it works for what we need. I'm also not a coder so I do not have the option of building a template that is pretty much the same whilst not being made by Themegoat.

    5. The code in each of the template directories (one per instance) refers to a slideshow image folder via a relative link in the template directory files. These folders exist independently where required and contain the required images in the correct format.

    6. I have looked through the files for any obvious explanation but I'm not a coder so I really don't know what the problem is.

    I'm really hoping somebody can help.

    Thanks ever so much and kind regards,

    Ben

    1. The first install of the template is located at: http://www.garethgroup.com
    2. The second install of the template is located at: http://law.garethgroup.com

    Last edited by bgareth; 10-03-2012 at 03:57 PM. Reason: Paragraph Numbering didn't work :-)

  • #2
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by bgareth View Post
    2. The second install of the template is located at: http//law.garethgroup.com
    Just to let you know that you missed the colon in the second link.

  • Users who have thanked fade2gray for this post:

    bgareth (10-03-2012)


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •