Hey guys,

I've been dealing with this problem for a while now. Basically i'm using dreamweaver at the moment, just to preview my what my website looks like. Every time I add a rollover effect on the logo and links it displays fine on all the browsers except for IE, and it shows up with white block tables which divide the website.

I thank everyone in advance.

The HTML is below

[code]<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<style type="text/css">
td img {display: block;}
</style>
<script type="text/javascript">
function MM_swapImgRestore() { //v3.0
var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a[i])&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc;
}
function MM_preloadImages() { //v3.0
var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
}

function MM_findObj(n, d) { //v4.01
var p,i,x; if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];
for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document);
if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x;
}

function MM_swapImage() { //v3.0
var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)
if ((x=MM_findObj(a[i]))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];}
}
</script>
</head>

<body onload="MM_preloadImages('../../Pictures/PDP WEBSITE_r2_c2_s2.gif','file:///C|/Users/porttofel/Pictures/PDP WEBSITE_r4_c4_s2.gif','file:///C|/Users/porttofel/Pictures/PDP WEBSITE_r6_c10_s2.gif','file:///C|/Users/porttofel/Pictures/PDP WEBSITE_r8_c8_s2.gif','file:///C|/Users/porttofel/Pictures/PDP WEBSITE_r10_c6_s2.gif')">
<table style="display: inline-table;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="1260">
<!-- fwtable fwsrc="Untitled" fwpage="Page 1" fwbase="PDP WEBSITE.gif" fwstyle="Dreamweaver" fwdocid = "1895477900" fwnested="0" -->
<tr>
<td><img src="../../Pictures/spacer.gif" width="114" height="1" alt="" /></td>
<td><img src="../../Pictures/spacer.gif" width="62" height="1" alt="" /></td>
<td><img src="../../Pictures/spacer.gif" width="128" height="1" alt="" /></td>
<td><img src="../../Pictures/spacer.gif" width="45" height="1" alt="" /></td>
<td><img src="../../Pictures/spacer.gif" width="59" height="1" alt="" /></td>
<td><img src="../../Pictures/spacer.gif" width="26" height="1" alt="" /></td>
<td><img src="../../Pictures/spacer.gif" width="214" height="1" alt="" /></td>
<td><img src="../../Pictures/spacer.gif" width="57" height="1" alt="" /></td>
<td><img src="../../Pictures/spacer.gif" width="118" height="1" alt="" /></td>
<td><img src="../../Pictures/spacer.gif" width="85" height="1" alt="" /></td>
<td><img src="../../Pictures/spacer.gif" width="352" height="1" alt="" /></td>
<td><img src="../../Pictures/spacer.gif" width="1" height="1" alt="" /></td>
</tr>
<tr>
<td colspan=" [code]