Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question What's wrong with my DIV coding?

    I have a website at www.gooberzoom.net

    It looked fine until I added the 6 thumnail photos using someone elses DIV tag and coding.

    It works as it should but it doesn't move with the flow of the page.
    Each browser type will also give different results. Some only show the outline of thumbnail boxes, some show the photo, and overall the alignment is always different from browser to browser also.

    Any clue what I can tweak in the coding to make it align properly?

    The 6 thumbnails are supposed to be visually aligned above the words "Past Tenant Comments"

  • #2
    New Coder
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    25
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by waitingtohear View Post
    I have a website at www.gooberzoom.net

    It looked fine until I added the 6 thumnail photos using someone elses DIV tag and coding.

    It works as it should but it doesn't move with the flow of the page.
    Each browser type will also give different results. Some only show the outline of thumbnail boxes, some show the photo, and overall the alignment is always different from browser to browser also.

    Any clue what I can tweak in the coding to make it align properly?

    The 6 thumbnails are supposed to be visually aligned above the words "Past Tenant Comments"
    Hi Mate,

    To tell you the truth I would get rid of them and also the tables and start again.

    Every image has its only style attribute but there also inside tables, changing this 1 by 1 would be a coding nightmare...

    If you start off by re-coding the page using the correct div tags and without tables you will probably find when you post the thumbnail code back in it will just work.

    If you have any problems let me know.

    Thanks,

    Scott


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •