Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Coder
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    New Jersey
    Posts
    2,536
    Thanks
    45
    Thanked 259 Times in 256 Posts

    Image not showing up (firefox adding strange class?)

    I can't seem to figure out why, but on occasion, when I put an image onto a page, Firefox add a random strange class and hides the image. I run the same page in Chrome, and no issue.

    The class its adding is " uhqmzxrrksmvdmnsqyuu" but as far as I can tell, that's not consistent. In the past, simply moving the file to another folder has fixed the issue, but its getting pretty frustrating.

    Anyone have any thoughts as to what's going on?

  • #2
    Supreme Master coder! abduraooft's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    N/A
    Posts
    14,853
    Thanks
    160
    Thanked 2,223 Times in 2,210 Posts
    Blog Entries
    1
    Anyone have any thoughts as to what's going on?
    You might have "Ad block plus" installed on your FF and its filters might be blocking the path/name of your image.
    The Dream is not what you see in sleep; Dream is the thing which doesn't let you sleep. --(Dr. APJ. Abdul Kalam)

  • Users who have thanked abduraooft for this post:

    Keleth (01-24-2012)

  • #3
    Senior Coder
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    New Jersey
    Posts
    2,536
    Thanks
    45
    Thanked 259 Times in 256 Posts
    Interesting... never considered Ad Block working against me.. :P

    I'll give it a shot and let you know what happens.

  • #4
    Senior Coder
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    New Jersey
    Posts
    2,536
    Thanks
    45
    Thanked 259 Times in 256 Posts
    Of course it was ABP... thanks


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •