Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Somewhere
    Posts
    103
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Broke My Site Somehow — I *think* w/ CSS

    A bit of background: I have a sorta complicated site setup, with a primary skin, then secondary skins that go on top of that based on which part of the site you're on. (I do that with PHP.)

    I was fiddling with some things that should've have affected the site layout—essentially, I got an idea for a different PHP script I want to put together, which hadn't even been tied into the main site yet, so I'm not sure how that could've broken things.

    I can only guess that I accidentally deleted a semicolon somewhere or some such thing. Trying to find it, but I'm also confused about where to look.

    Most of my site—the landing page and "freelance" side—work fine. The "fiction" side, nothing shows but the background image. (Site landing page is here.)

    I'm not sure what code would even be needed. Trying to track it down. :/

    Anyone have any thoughts about what might be causing the missing content?

    Thanks!

  • #2
    Master Coder Excavator's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Alaska
    Posts
    9,671
    Thanks
    22
    Thanked 1,827 Times in 1,811 Posts
    Hello Carradee,
    If you run the two pages, freelance and fiction, thru the validator you can see there is a difference.

    See the links about validation in my signature line below.



    .
    Validate often DURING development - Use it like a splelchecker | Debug during Development |Write it for FireFox, ignore IE
    Use the right DocType | Validate your markup | Validate your CSS | Why validating is good | Why tables are bad

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Somewhere
    Posts
    103
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Validator issues addressed… and it's still not showing. >_<

    Any other ideas?

    ETA: The content shows up when I change the skin. :/
    Last edited by Carradee; 11-24-2011 at 04:52 PM.

  • #4
    Regular Coder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Somewhere
    Posts
    103
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Okay, I just took the freelance skin and remodified it with pieces of the old fiction skin to produce a skin that worked. Thanks for your input.


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •