Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Arrow [HELP!] - Form working in Chrome but not IE or Firefox

    Hey guys,

    My form works fine in Chrome, but when I click the instant quote button in IE or Firefox (other browsers not tested) I get directed to a page which just contains my form and doesn't actually submit it.

    Strange how it works in chrome but not in the other browsers.

    Any tips?

    Sam

    P.S. My site link

  • #2
    Senior Coder
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    High Point, NC
    Posts
    3,338
    Thanks
    5
    Thanked 363 Times in 360 Posts
    Hi Samson, the validator says you have quite a few errors in your code. I would suggest fixing as mnay of those as you can and see if that helps. Since the form submit seems to work in one browser and not another, to me that might suggest invalid code...perhaps unclosed tags or the like.

    You can view your errors here.
    Teed

  • #3
    Senior Coder
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ilkley, West Yorkshire, UK
    Posts
    2,955
    Thanks
    9
    Thanked 726 Times in 720 Posts
    I'd guess it's something to do with the fact that the form is in an iframe.

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've looked it over and unfortunately it won't make a single difference to the form working in IE and Firefox.

    Any more tips?

    Sam


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •