Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    London
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Internet Explorer Tumblr theme in IE: newest posts aren't right?

    Someone made me a unique Tumblr theme in the summer and all looked good in Google Chrome but in Internet Explorer the top posts' font is all big and clumped together and hard to read.
    Recently I made my own website myself and was trying to tweak my Tumblr with my new html/css knowledge. But I can't figure out what's wrong, it seems to only affect posts I've made since the new theme was put on, and then it makes a gap in the content box, and then all posts thereafter are fine.

    When I typed my bio up it also came out this way and I had to modify the font there to make it smaller, but even with text-decoration:none on it, the bio refuses to stop being bold (the title and the links at the bottom of it are supposed to be bold and stand out).

    No other browsers seem to have this problem.

    I guess I'm too much of a novice at coding to figure this one out myself. Any ideas?
    http://lisadagz.tumblr.com/

  • #2
    New Coder
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    20
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    try running it through the validatorhttp://validator.w3.org/. at the top its missing some things it needs to render things properly in different browers.

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    London
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by tai chi View Post
    try running it through the validatorhttp://validator.w3.org/. at the top its missing some things it needs to render things properly in different browers.
    I ran it through, it came up with 32 errors, I didn't understand most of them, went back another day and changed a couple of simple things (no spaces in links) that I thought wouldn't affect is so I didn't check. Now I checked and it... seems to be fixed? Must still have about 25+ errors but that'll do me for now so, thanks! :P

  • #4
    Registered User
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,063
    Thanks
    12
    Thanked 241 Times in 240 Posts
    try posting a picture of the problem

    the tumblr looks surprisingly exactly the same in chrome, ie9 and ie8
    however ie7 things go wrong


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •