Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    MI
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Netscape My site is not opening in NN6.2

    HI

    Can anybody tell me why my site is not working in Netscape Navigator

    site address:

    http://www.thetradepros.com

    Thanks

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    676
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    cli...
    what did you just a call® your 'index' page???
    cause when /me just a clicks® on your link???
    the screen starts to load n' thennn /me just a gets® taken here...
    http://www.thetradepros.com/default.htm

    The page cannot be found

    The page you are looking for might have been removed, had its name
    changed, or is temporarily unavailable.


    Please try the following:

    If you typed the page address in the Address bar, make sure
    that it is spelled correctly.
    Open the www.thetradepros.com home page, and then look for
    links to the information you want.
    Click the Back button to try another link.

    HTTP 404 - File not found
    Internet Information Services


    n' tooo??? /me just a noticed® youve got some <td></td> tags...n' netscrap doesnt just a like® empty cells...:O((( try just a dding® ...&ampnbsp; to thossse cells...

    btw.../me was just a ble® to stop the page before the just a 404® error page...n' saw some of your little squares aka images??? n' thattts via 4.7 netscrap...:O)))
    The New JustaBuster Version 2.0 OR JustaBusta Lite V2.0
    ...just a special® thanx kinda hugs to jkd n' nex ...:O)))

    CommemorateWTC.com --Please lend your support

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    justame, the link worked for me, (IE6, hehe).


    cli, first off, try changing your DOCTYPE to this:

    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

    Then run your code through a validator:

    http://validator.w3.org/

    NS is not so forgiving as IE if it finds errors.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •