Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    public_html/cgi-bin/
    Posts
    91
    Thanks
    14
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Question How to Markup this?

    Hey everyone,

    I've been putting two different javascript functions in the same page together and it's worked quite well. However, the second script on the page is throwing up some markup issues. It's because a DIV is inside a link, but it needs to be there for the captions to work on the script. Is there any way around this?

    My link: http://wiispeakapple.co.uk/v2/reviews/reviews.html
    (It's the 8 squares at the second half of the page)

    Markup link:
    http://validator.w3.org/check?uri=ht...alidator%2F1.2

    If anyone has any suggestions to manage to get around these errors I'd love it. I want this on my portfolio but do not want these 8 errors getting in my way! I can't get my head around how to fix it.

    Any responses appreciated, thank you!

    Cheers
    Owen Ayres
    Last edited by Owener94; 08-05-2011 at 05:02 PM.

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    India
    Posts
    496
    Thanks
    3
    Thanked 57 Times in 56 Posts
    You have used <DIV> inside <a>, which is wrong, use <span> instead of <DIV> inside <a>

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    public_html/cgi-bin/
    Posts
    91
    Thanks
    14
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by vikram1vicky View Post
    You have used <DIV> inside <a>, which is wrong, use <span> instead of <DIV> inside <a>
    Thank you for the quick and clear response, this was the problem - couldn't remember that was a constraint of the <a> tags!

    Cheers
    Owen Ayres

  • #4
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    India
    Posts
    496
    Thanks
    3
    Thanked 57 Times in 56 Posts
    Quote Originally Posted by Owener94 View Post
    Thank you for the quick and clear response, this was the problem - couldn't remember that was a constraint of the <a> tags!

    Cheers
    Owen Ayres

    You are welcome dear


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •