Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    California
    Posts
    201
    Thanks
    30
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    div content not showing in IE7

    Hello everyone,

    I am using a jquery script called idTabs, all my content seems to show up in firefox and others, but not IE7. You will see what i mean by going here:

    https://www.gorillaonemedia.com/services/

    Any help would be greatly appreciated!
    "The problem with troubleshooting is that trouble shoots back."

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    California
    Posts
    201
    Thanks
    30
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    sorry to bump everybody... really can't figure this out! I think I narrowed it down, now I know this is not the jQuery forum, but here's the code for ****s and giggles. For some reason, when this code is present (which is the code to make the effect work), none of the div content appears, but all other browsers show content! When i take the code out, everything appears in IE7, but of course no effect! You will see what i mean at the following link! When you click on the "view pricing" link, the content will fade.... content doesn't even show up in IE7!!??

    https://www.gorillaonemedia.com/services/


    jQuery code
    Code:
            <script type="text/javascript">
                $("div.s_wrapper").idTabs(function(id,list){
                  for(i in list)
                    $(list[i]).hide();
                  $(id).fadeIn(500);
                  return false;
                });
              </script>

    Thanks and sorry again for the bump... I'm stumped!!
    "The problem with troubleshooting is that trouble shoots back."

  • #3
    Senior Coder
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    High Point, NC
    Posts
    3,335
    Thanks
    5
    Thanked 363 Times in 360 Posts
    hmmm I viewed in IE 7 standard mode and it seems to be working properly. I assume you're talking about the orange "curtain" effect when hovering over a menu tab.

    Not viewing a cached version of the page are you?
    Last edited by teedoff; 08-02-2011 at 07:13 PM.
    Teed

  • #4
    Regular Coder
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    California
    Posts
    201
    Thanks
    30
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Hey teedoff, thanks for the reply. You were hovering over the menu which yes is working properly, if you view the website in Firefox first, you will see the "view pricing" link that sits on the "Our Services" header (to the right), when you click this, it fades to pricing... now open up in IE7, the content (header, text), are all missing, like a z-index problem (which i tried to add but still no dice)



    Ctrl- F5'd ... still no dice!
    "The problem with troubleshooting is that trouble shoots back."


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •