Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    May 2010
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Part of image mysteriously covered - HTML/CSS

    Hi there -
    On this page:
    http://alexandraschmidt.com/writing.html
    half of the image on the right side of the page is being blocked off by white. You can see that the browser is still recognizing the links in the white field if you roll over, and if you look at other pages on the site, like http://alexandraschmidt.com/audio.html , you can see the image being recognized properly.
    I previously had another image on the writing page that was being recognized perfectly -- I am attaching it to this message. It is identical to this image in terms of size, resolution, etc, except that the new image currently on the site has some additional color blocks on it. I am not sure why that would make any difference.
    I have tried comparing the 2 images -- the one that works and the one that doesn't -- in every way, but I cannot see anything different!

    Any help very, very much appreciated. I am stumped.

    Thank you -
    -alex.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Part of image mysteriously covered - HTML/CSS-writing.jpg  

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    India
    Posts
    496
    Thanks
    3
    Thanked 57 Times in 56 Posts
    In which browser you are facing this problem...

  • #3
    New Coder
    Join Date
    May 2010
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi there,
    This is happening in all browsers. Thanks for your help!

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi hyperballad,
    I see something that looks like the intended image:


    I'm using Firefox 5.0

  • #5
    New Coder
    Join Date
    May 2010
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes, that is what I see also, and it is cut off halfway down. The problem is, only have of the image is showing up. If you scroll over the white part below it, you will see that it is still recognizing links on the image map that should be showing up.

  • #6
    Senior Coder DanInMa's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Salem,Ma
    Posts
    1,577
    Thanks
    13
    Thanked 248 Times in 248 Posts
    it is not cut off. the image itself is missing half of the image. the bottom half appears to be transparent. firebug will show you this very easily.

  • #7
    Senior Coder DanInMa's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Salem,Ma
    Posts
    1,577
    Thanks
    13
    Thanked 248 Times in 248 Posts
    heck jsut go to http://alexandraschmidt.com/imgs/writing.jpg and youll see that it is your image with that is missing part of itself

  • #8
    New to the CF scene
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it is not cut off. the image itself is missing half of the image. the bottom half appears to be transparent. firebug will show you this very easily.






    ____________________________________________
    microsoft office professional 2010,outlook 2010

  • #9
    New Coder
    Join Date
    May 2010
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Dan and Jerry. You are both absolutely right. My sincere thanks for pointing out this clueless error. I have no idea how the image got messed up.

    Take care!


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •