Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    JQuery not displaying

    Hello,

    I'm building a site using HTML+CSS+JQuery, it works perfectly so far on all browsers but Explorer, can you help me finding out why?

    It is also validated on w3.

    The site is here: http://www.wong-cia.com/alpha/index.html

    Please, test it on a browser other than Internet Explorer and then on Internet Explorer. The rotating banner won't display and the menu turns insanily slow on IE.

    Thanks in advance for your help.

  • #2
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No one?

  • #3
    Senior Coder
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ilkley, West Yorkshire, UK
    Posts
    2,955
    Thanks
    9
    Thanked 726 Times in 720 Posts
    You seem to be loading jQuery twice:

    Code:
    <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="js/jqbanner.js" type="text/javascript"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/jquery-1.3.1.min.js"></script>
    and very old versions at that. Start by getting rid of both of these and using:

    Code:
    https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.2/jquery.min.js
    instead.

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks man.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •