Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    101
    Thanks
    7
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Chrome width issue... should be easy fix?

    Hey guys, I am really needing your help! I am back to the forums and had to make a new account (lol been so long that I think I was deleted)... anywho...


    I had been building this new Wordpress design and it was going quite well until I woke up the next morning and the footer width would not register as 100% in google chrome. In firefox and safari it functions as it should...

    I know safari and chrome function very closely to each other, thus I am surprised that chrome is reading the css so differently.

    The demo w/ latest files are here: http://bolinphoto.com/demo
    It is one page, nav doesn't lead anywhere yet as it will eventually become a wordpress theme... once the footer is fixed. I have fought for hours and just can't get it.

    I am assuming most of you have FF w/ css editor and can view the css directly... so i won't post the css unless you guys would prefer that?

    Thanks for your time! I am fairly new to css/html so any other hints/tips would be greatly appreciated!

  • #2
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    USA
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hello.

    Is the dark blue background that is being covered up by the boxes the footer?

    If so, if you remove #main #primary .post-item { height: 241px; }

    The footer drops to the bottom. Although I am not sure if this is what's supposed to happen, do you have a .jpg of the design?

    (I saw this problem in Chrome and Firefox 5)

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    101
    Thanks
    7
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Well we made headway! It did bring the footer back down to the bottom of the page, however it still is not expanding to 100% like it does in my safari example:


  • #4
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    101
    Thanks
    7
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Also, I have tried deleting the width of the post and that didn't change anything... instead it read the width of the #primary...

  • #5
    New Coder
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Hello ,

    Please find the attached image which shows xhtml validation error please validate your code for w3c validation and browser issue will be automatically solved .
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Chrome width issue... should be easy fix?-xhtml_validation.jpg  

  • Users who have thanked shankar.adodis for this post:

    bdbolin (07-06-2011)

  • #6
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    101
    Thanks
    7
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Thanks a ton guys. I highly appreciate it! Works fine now that everything is validated


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •