Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brooklyn
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    help..Modal Window Conflict with iFrame Embed

    I have a problem with modal window popping behind the video (iFrame embed) as appose to in front like it suppose to be.
    You can see exactly what is happening here: http://learnmyshot.com just click on newsletter icon on top (the one next to facebook and twitter icons)

    I use blip.tv player and until a few days ago they used embed tag for video embeds and I would simply add: wmode ="transparent" parameter and modal window would pop in front of the video
    but a few days ago they changed embed to iFrame and wmode = "transparent" doesnt work anymore...

    you can see the new embed code here:
    Code:
    <iframe src="http://blip.tv/play/hrMvgrLJNQA.html" width="1280" height="750" frameborder="0" allowfullscreen></iframe><embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://a.blip.tv/api.swf#hrMvgrLJNQA" style="display:none"></embed>
    Would anyone please suggest how can i fix this issue ?
    THANK YOU!

  • #2
    New Coder
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brooklyn
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Angry

    no one really ? i am i posting this in the right section ?

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having this same issue!

    Did you find a fix?

    Thanks

  • #4
    New Coder
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brooklyn
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    not yet... Well you can manually take embed code out of iframe and add some parameters... but then the video doesn't play on iphone / iPad
    it's gotta be a way to fix this.... I am surprised no one has helped here..... I am sure a lot of people have the same issue....


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •