Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    website not working in firefox and IE works in safari and chrome

    I just launched liveoakrecordsfl.com today, the site works perfectly in safari and chrome but doesn't work in firefox or internet explorer. Any help solving this problem would be greatly appreciated as I need to get this site up and running asap.

  • #2
    Supreme Master coder! abduraooft's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    N/A
    Posts
    14,853
    Thanks
    160
    Thanked 2,223 Times in 2,210 Posts
    Blog Entries
    1
    What exactly doesn't work?
    The Dream is not what you see in sleep; Dream is the thing which doesn't let you sleep. --(Dr. APJ. Abdul Kalam)

  • #3
    Regular Coder Doctor_Varney's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Midlands, UK
    Posts
    649
    Thanks
    45
    Thanked 29 Times in 28 Posts
    I like your bass absorbers. Might wanna get some carpet on that laminated floor though.

    Dr. V
    Definition: Computer rage is a heightened physiological response with associated feelings of anger and frustration[1] resulting from using a computer or other complex electronic device. It may result in the physical assault of the computer or similar item.[2] Computer use often leads to verbal abuse and occasionally physical violence towards the object.[3] Computer rage may be caused by distress due to a hardware or software problem which the enraged person is unable to correct.

  • #4
    Senior Coder
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ilkley, West Yorkshire, UK
    Posts
    2,955
    Thanks
    9
    Thanked 726 Times in 720 Posts
    Well, the site doesn't look that different in Chrome than it does in Firefox to me. Part of the problem seems to be that your text is set to the same colour as the background - for example both your classes "style7" and "style13" have color:#333333, which is the same as the background colour on your body tag.

    Your body tag is also trying to display a background image bg.gif which isn't found - is that part of the problem as well?

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by SB65 View Post
    Well, the site doesn't look that different in Chrome than it does in Firefox to me. Part of the problem seems to be that your text is set to the same colour as the background - for example both your classes "style7" and "style13" have color:#333333, which is the same as the background colour on your body tag.

    Your body tag is also trying to display a background image bg.gif which isn't found - is that part of the problem as well?
    yes, but I dont have this problem in safari or chrome. Is there any easy fix for this?

  • #6
    Senior Coder
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ilkley, West Yorkshire, UK
    Posts
    2,955
    Thanks
    9
    Thanked 726 Times in 720 Posts
    Is the missing text the problem you're seeing? It's the same for me in Chrome and Safari, no text.

  • #7
    New to the CF scene
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the problem is everything but one image is missing when I view the page in firefox or internet explorer but in chrome or safari it shows up fine.

    http://i269.photobucket.com/albums/j...Picture3-2.png

    this is what the page looks like in safari and chrome for me.

    in firefox I only see the image on the right and the godaddy banner.

  • #8
    Senior Coder
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ilkley, West Yorkshire, UK
    Posts
    2,955
    Thanks
    9
    Thanked 726 Times in 720 Posts
    Chrome is exactly the same as FF for me - there's no visible text - just the image. It looks to me like you're missing all the background images - the absence of these is making the text invisible.

    From your screenshot it looks like this is on a Mac - I wonder if the images are the problem. Some problem with image formats between Mac/Pc? If I try and display http://www.liveoakrecordsfl.com/bg.gif directly, FF gives me "The image “http://www.liveoakrecordsfl.com/bg.gif” cannot be displayed, because it contains errors."

  • #9
    Senior Coder
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ilkley, West Yorkshire, UK
    Posts
    2,955
    Thanks
    9
    Thanked 726 Times in 720 Posts
    Ran this through browsershots.org earlier - if you have a look at the results here you can see the background images etc don't show on Chrome or Safari on Windows XP but is OK on Safari on Mac - so it does look like there's some PC vs Mac-related issue.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •