Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    44
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    CSS backgrounds (data urls) in IE7 don't work

    If you load the link below in IE8, FF, or Chrome the beautiful On/Off slider buttons look beautiful. They use a bunch of css backgrounds using data URLs in browsers that support data URLs.

    If you load it up in IE 7 mode the buttons look all pixelated as if the backgrounds are only using 1 square pixel of the images and stretching them.

    (Note: When you load it in IE7 mode don't change it from IE8 to IE7 after the site has already loaded... instead make a new tab in IE8, switch it to IE7 mode and THEN load that link. Otherwise it will load really slow.)

    http://subtabs.skystrider.com/#stpID...eral%20Options

    I'm using Google's GWT to generate the site, so GWT is supposed to decide for me if the browser supports it and is supposed to switch it to a regular url if it's not supported. In IE7 it isn't using data urls, but I don't know why the images are messed up.

    Can anyone use a DOM inspector and help me figure out why it doesn't look correct in IE7?

    Many thanks!

  • #2
    New Coder
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    44
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    SOLVED!

    Nvm, I solved it. My code was not setting the CSS correct and I figured out what was wrong and corrected it.

    cheers


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •