Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Website Problem!!!

    Please can someone help with this..

    The following website has a problem in the below page:
    http://www.casino-vision.co.uk/stud-poker.htm

    The 'Stud Poker' page, won't show the image in the body.
    Plus once you access the Stud page, no other links will work when they are clicked.

    Every other page seems to be working fine, plus ive tried editing another page and saving as etc but nothing seems to work.

    Any suggestions will be much appreciated.
    Thanks
    Dan

  • #2
    New to the CF scene
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ps.

    you may want to start here:
    http://www.casino-vision.co.uk/the-games.htm

    then click through to the stud page.

    thanks

  • #3
    Senior Coder tomws's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arkansas
    Posts
    2,644
    Thanks
    29
    Thanked 330 Times in 326 Posts
    Not sure what the source of the problem is, but I get several "406 Not Acceptable" errors - all for the images:
    Code:
    Not Acceptable
    
    An appropriate representation of the requested resource /body-poker.jpg could not be found on this server.
    
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Are you a Help Vampire?

  • #4
    Master Coder Excavator's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Alaska
    Posts
    9,675
    Thanks
    22
    Thanked 1,827 Times in 1,811 Posts
    Hello warwick,
    When I goto the stud poker page and click on About Us link at the top it puts http://www.casino-vision.co.uk/about-us.htm in the address bar but doesn't go there. If I go up to my address bar and click on the arrow to load that url, it goes there.

    Hmm, you must be working on it. It's all different now.
    Validate often DURING development - Use it like a splelchecker | Debug during Development |Write it for FireFox, ignore IE
    Use the right DocType | Validate your markup | Validate your CSS | Why validating is good | Why tables are bad

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the response guys.

    Excavator,
    Yes, thats the same problem i get, but i just cannot work out why it does it..

    Could it be a problem with the server?

    thanks


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •