Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    LA
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    html for photo does not appear in Explorer

    Hi,

    I'm not a programmer and this is all really new to me so please excuse my ignorance.

    I run a forum site, and what I did was cut and paste html of a photo from photobucket.com into the site. I also added re-size code, just the basic width and Height.

    The problem is that it looks fine in Mozilla Firefox, but DOES NOT appear at all on Explorer and appears in its ORIGINAL size on Google Chrome i.e Chrome did not recognize the re-size code

    I wanted to see if anyone knows of additional code I can add to the html to make it appear universal on all three browsers.

    Thanks very much.

  • #2
    Regular Coder Kristofa's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Leicester
    Posts
    143
    Thanks
    7
    Thanked 20 Times in 20 Posts
    Can you post what you have please.

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    LA
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    <img src="http://i685.photobucket.com/albums/vv211/eschaff3/lakers.jpg" border="0" alt="Lakers Pictures, Images and Photos" width = 200 height = 130/></a>

    this is the HTML from photobucket

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    LA
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    url for the photo


  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    LA
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My Quotation (") marks are different than the rest of the code, could that be the difference?

  • #6
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    LA
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I changed the quotations and now the picture appears on Mozilla and Explorer and on Google Chrome

    I think I fixed it.
    Last edited by astemkovsky; 06-15-2009 at 06:43 PM.

  • #7
    Regular Coder Kristofa's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Leicester
    Posts
    143
    Thanks
    7
    Thanked 20 Times in 20 Posts
    Correct. Wonky quotation marks (I don't know their real name) are invalid html.

    I guess you edited it in Microsoft word or something?

  • #8
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    LA
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes, in Word, I changed them on the actual page itself in PHP Fox and it worked

    I'll hit you up again if I have any more question. Thanks for responding

  • #9
    Regular Coder Kristofa's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Leicester
    Posts
    143
    Thanks
    7
    Thanked 20 Times in 20 Posts
    Yeah, Word automatically uses “s instead of "s.

    Edit in Notepad or something else instead.


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •