Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Macintosh Frames not correct in OS9.x and X

    For some reason the frames aren't displaying correctly on the Mac.

    There is a 3 pixel gap between each frame.

    Here is the url: http://www.twelve02.com

    Here is the code...

    <frameset rows="155,400,*" frameborder="yes" border="0" framespacing="0">
    <frame src="navigation.html" name="top" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" noresize="noresize" scrolling="no">
    <frame src="content.html" name="main" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" noresize="noresize" scrolling="no">
    <frame src="footing.html" name="bottom" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" noresize="noresize" scrolling="no">
    </frameset>
    <noframes><body>
    </body></noframes>

    Anyone?

  • #2
    Senior Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    near Oswestry
    Posts
    4,508
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Don't know; I tried every attribute I can think of ... even made a few up ... but still that space persists.

    Maybe it just can't be removed using a white background in the page immediately below or above it would have the effect of hiding it - you could 'style it out' as it were
    "Why bother with accessibility? ... Because deep down you know that the web is attractive to people who aren't exactly like you." - Joe Clark

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    676
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    tns...
    /me just a thought® it was just a noresize® ??? nottt...
    noresize="noresize" n' mayyybe did ya just a try® changing this...frameborder="yes" to...1 ??? /me is just a guessing® thattt no is 0...lol...

    just a ps®...
    over on html goodies??? theyyy just a suggest® going...
    <FRAMESET cols="25%,500,25%" border="0">
    aka somethin' bout your 'content' taking up the '500' n' due to the % for the left n' right??? theyyy just a bsorb® the 'gap'...
    Last edited by justame; 03-24-2003 at 02:25 AM.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •