Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Flash and html...not getting swf...inconsistant results

    I have a flash nav and a rotating XML banner that are not showing up consistently. The nav does not appear on my return pages for my email form...( recieved and error pages sent through a php by my host )....

    http://www.prophecycomics.com/09site...t/contact.html


    and the landing page i have made for design does not show the rotating banner at all...just a blank space...as if it werent linked properly.

    rotating banner...
    http://www.prophecycomics.com/09site_stage/testXML/

    Design landing page...
    http://www.prophecycomics.com/09site...n/design3.html

    can someone please take a look at my source and let me know wats up?
    It would be much appreciated.

    Many thanks,
    Dan

  • #2
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    Your source looks okay. I'm able to see the navigation and slideshow but not able to see the flash on the design page.

    I recommend you stop using the Dreamweaver script to put in your flash files and look into something like SWFObject 2.0

    http://code.google.com/p/swfobject/
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •