Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Coder the-dream's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Northamptonshire, UK
    Posts
    477
    Thanks
    8
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    CSS Issues... [Resolved]

    Hey Guys...

    I have created a page, and it has CSS text styles on quite a few elements, and as far as I am aware, it was working last night... but, I must've done something to it, because now, none of the styles in the page are being executed...

    If you guys could have a quick scan over the page, that'd be great, I've been looking at this for hours and cannot figure out what the problem is... The code is below, really sorry about the PHP in it.

    I've tabbed the code, the best that I can:

    Code:
    All Fixed Now! Thank you!
    Any help would be much appreciated.

    Thanks,
    ~ Christian
    Last edited by the-dream; 05-12-2009 at 10:35 AM.

  • #2
    Regular Coder the-dream's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Northamptonshire, UK
    Posts
    477
    Thanks
    8
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    OH! FIXED IT!

    The class .morevideo had a missing } at the end of it in the CSS! It was throwing off the styles of the whole page!


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •