Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Portland, OR
    Posts
    82
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    IE7 & 8 breaks the code again

    Here's my site: http://linuxpcs.net

    The list of links looks fine in Firefox, but not IE 7-8.

    How do I correct this problem?

  • #2
    Supreme Master coder! abduraooft's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    N/A
    Posts
    14,801
    Thanks
    160
    Thanked 2,216 Times in 2,203 Posts
    Blog Entries
    1
    Fix the errors in your markup first, see http://validator.w3.org/check?uri=ht...Inline&group=0
    The Dream is not what you see in sleep; Dream is the thing which doesn't let you sleep. --(Dr. APJ. Abdul Kalam)

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Portland, OR
    Posts
    82
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by abduraooft View Post
    Fix the errors in your markup first, see http://validator.w3.org/check?uri=ht...Inline&group=0
    Thanks, I did a couple of the errors but I don't understand how to correct all of them. When I made some changes it deleted the list dots which space out the links. Why did it look OK in Firefox to begin with?

    ... I'll keep working on it.
    Last edited by vinoman2; 05-14-2009 at 12:32 AM.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •