Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Firefox 2 trouble on crossbrowser prototype

    Hello there,

    Im creating a html/css/js prototype, the client demands full crossbrowser support, the layout works fine on IE6+ anf FF3, but
    when i put on ff2, it give some troubling error.

    Im putting some images to sample the problem:

    Firefox 2
    http://img413.imageshack.us/img413/5...irefox2.th.jpg

    Firefox 3
    http://img15.imageshack.us/img15/800...irefox3.th.jpg

    Zip with html
    http://rapidshare.com/files/230680660/Layout.zip.html

    Thanks in advance!

  • #2
    Senior Coder
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ilkley, West Yorkshire, UK
    Posts
    2,955
    Thanks
    9
    Thanked 726 Times in 720 Posts
    I can't see your css from behind this firewall, and your images are too small to make much from, but the only thing I've ever tripped up on that works in IE6 but not in FF2 is display:inline-block - which FF2 doesn't support.

    Probably just a wild stab in the dark....and may not be at all relevant.

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    sorry i linked the wrong image, here's the problem:

    Firefox 2 (error)



    firefox 3 (fine)


    Zip with html
    http://rapidshare.com/files/230680660/Layout.zip.html

  • #4
    Senior Coder
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ilkley, West Yorkshire, UK
    Posts
    2,955
    Thanks
    9
    Thanked 726 Times in 720 Posts
    Yep

    Code:
    #abas ul {                                              estilo.css (line 392)
    display:inline-block;
    list-style-image:none;
    list-style-position:outside;
    list-style-type:none;
    margin:0;
    }
    
    #abas_internas ul {                                             estilo.css (line 413)
    display:inline-block;
    list-style-image:none;
    list-style-position:outside;
    list-style-type:none;
    margin:0 0 0 20px;
    }
    It's not supported by FF2. Maybe someone else here can suggest a fix?

    Edit: Might be worth trying the following
    Code:
    #abas ul {                                           
    display:-moz-inline-box;
    display:inline-block;
    list-style-image:none;
    list-style-position:outside;
    list-style-type:none;
    margin:0;
    }
    
    #abas_internas ul {                                            
    display:-moz-inline-box;
    display:inline-block;
    list-style-image:none;
    list-style-position:outside;
    list-style-type:none;
    margin:0 0 0 20px;
    }
    in your css instead of the entries above. This looks like it fixes it in Firebug in FF2.
    Last edited by SB65; 05-12-2009 at 08:04 PM.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •