Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Internet Explorer CSS Hover Problem - IE Only

    Hello,

    Having a slight hover problem with my menu in Internet Explorer 7, not sure about other versions, presume the same.

    When you hover on my menu, it messes up. It's fine in Firefox.

    http://www.lozeau.co.uk/index2.php

    Hover on 'Home' and you'll see what I mean.

    Any ideas?

    Thanks

    Chris

  • #2
    Supreme Master coder! abduraooft's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    N/A
    Posts
    14,852
    Thanks
    160
    Thanked 2,223 Times in 2,210 Posts
    Blog Entries
    1
    Fix your site with the right DOCTYPE first. Why do you need those spans inside your anchors?
    The Dream is not what you see in sleep; Dream is the thing which doesn't let you sleep. --(Dr. APJ. Abdul Kalam)

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry, forgot about having a DOCTYPE. Fixed that.
    Seems to have fixed the hover problem too. Thanks.

    Not sure what you mean by all the spans inside the anchors?
    If you mean the <span>'s on the menu, then it's because I downloaded the menu from a free css menu website.
    Deleting them messes it up.
    Last edited by Chris4; 02-16-2009 at 09:41 PM.


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •