Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Weird problem in internet explorer - White highlight line through center of page

    I'm a macintosh boy and i'm trying to build a new website, the address where i'm building it is www.flysurfer-usa.com/home

    I got my friend to have a look at it on a PC in internet explorer and theres a weird line through the middle of the page!!!??? Anyone know what could cause this? Never appears on my mac in firefox, opera, safari etc.

    Thanks

    Example attached!

    Dom
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Weird problem in internet explorer - White highlight line through center of page-image001.jpg  

  • #2
    New Coder
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    South Central, KS
    Posts
    81
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    remove near the bottom

    Code:
        <div id="bottom">
    		<div class="wrapper">
    					</div>
    	</div>

    Quote Originally Posted by domdino View Post
    I'm a macintosh boy and i'm trying to build a new website, the address where i'm building it is www.flysurfer-usa.com/home

    I got my friend to have a look at it on a PC in internet explorer and theres a weird line through the middle of the page!!!??? Anyone know what could cause this? Never appears on my mac in firefox, opera, safari etc.

    Thanks

    Example attached!

    Dom

  • Users who have thanked voxecho for this post:

    domdino (11-17-2008)

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    South Central, KS
    Posts
    81
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    by the way... you have an error in your code on line 28

    Code:
    var sfEls = document.getElementById("horiznav").getElementsByTagName("LI");
    personally i would suggest you do like this
    Code:
    var sfEls;
    var holder = document.getElementById("horiznav");
    
    if(holder){
    	sfEls = holder.getElementsByTagName("LI");
    	if(sfEls){
    		// .. loop through elements
    	}
    }
    this so that if it doesn't find the element you don't get an error... also, i would invest in a few try catch blocks (they're free, so use them

  • Users who have thanked voxecho for this post:

    domdino (11-17-2008)

  • #4
    New Coder
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for that guys will sort it out now

  • #5
    New Coder
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hmm this is joomla thing, i can't figure out where i change this code..... grr

    Quote Originally Posted by voxecho View Post
    by the way... you have an error in your code on line 28

    Code:
    var sfEls = document.getElementById("horiznav").getElementsByTagName("LI");
    personally i would suggest you do like this
    Code:
    var sfEls;
    var holder = document.getElementById("horiznav");
    
    if(holder){
    	sfEls = holder.getElementsByTagName("LI");
    	if(sfEls){
    		// .. loop through elements
    	}
    }
    this so that if it doesn't find the element you don't get an error... also, i would invest in a few try catch blocks (they're free, so use them


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •