Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Side border not displaying in FireFox

    Hey Guys/Gals!

    I just recently downgraded my phpnuke to version 7.6 from 7.8 and my theme is giving me a small problem. Now on my new site, the left and right side border does not appear on FireFox, but on IE it appears just as it should. It seems to appear at first (right as you load the page), but then the main content stretches out and the borders disappear. I've tried comparing the two html sources and have not been able to diagnose the problem.

    http://www.novclan.com (new site with border problem)
    http://old.novclan.com (old site, border works fine)

    Any and all help is very much appreciated. Thanks folks!

    Austin

  • #2
    Senior Coder jcdevelopment's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Cowboy Nation
    Posts
    2,182
    Thanks
    174
    Thanked 257 Times in 257 Posts
    What is the div name for those borders, or what div contains the borders?

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Unfortunately, this theme uses tables primarily for layout. I only see divs used occasionally for centering. However, by holding ctrl and clicking on the border (on the old site where it still works) and click View selection source, I get this:

    Code:
    <td background="themes/zoneCopper/forums/images/darkSilver_28.gif" width="15"><img src="images/spacer.gif" height="1" width="15"></td>

  • #4
    Senior Coder effpeetee's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Clapham Junction - London SW
    Posts
    4,885
    Thanks
    228
    Thanked 204 Times in 203 Posts
    According to the W3 Markup validator, the code for the new version has 1314 errors. Perhaps dealing with these may help to solve your problem,

    Frank
    * Sources (updated: 21.11.2012.
    Using Windows 8 Professional. 64bit with HP Photosmart 5510 printer Very useful site here.

  • #5
    Senior Coder jcdevelopment's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Cowboy Nation
    Posts
    2,182
    Thanks
    174
    Thanked 257 Times in 257 Posts
    from what i viewd and messed with in FF, i saw that adding a &#37; instead of px mad the image show up. Now it would not completley show up until i got rid of the spacer.gif in there, and added text. then at that point the image became too large. Im not sure exactly what is going on. I viewed the old one and i saw no difference. My only suggestion is to do what effpeete suggested and see where it goes from there!!

  • #6
    New to the CF scene
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks jcdevelopment. You gave me the idea to install FireBug. I began playing with it and found that if I replace the space.gif with darksilver38.gif it worked!

    I understand the website is not compliant but I am not experienced enough to convert the entire theme to be such. I just want the website to look somewhat correct on the top browsers, which it does now.

    Again, thanks for all your help. I'm very happy to have this problem fixed!

    HAMM3R


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •