Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Angry Help needed! Looking for an IE7 hack.

    Good day all! First off just why does IE bother ? I have a site I'm putting together. I needed to make a sub Template for this site which has a content area that will expand when new products were found ect.... So after teaching myself "faux columns" I get it working. I upLoad to our server to test. Firefox works fine, Safari looks great so why on why does it all go to pot when viewed in IE7 on vista

    Hears a page I'm talking about> http://sheepskinshoestore.com/ecom/P...90&category=24

    Viewed in IE the page is not centered, when a large amount of products are loaded into the content area two scroll bars come up and the content area is stretched out beyond what it is set to. So doe's anyone know of a fix or can anyone help?
    ..--gotAndSatrop--..

  • #2
    Senior Coder nikkiH's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Near Chicago, IL, USA
    Posts
    1,973
    Thanks
    1
    Thanked 32 Times in 31 Posts
    If it makes you feel better, on my firefox the images don't line up correctly.
    You didn't specify a URL for the doctype. That makes browsers do quirks mode.

    If this post contains any code, I may or may not have tested it. It's probably just example code, so no getting knickers in a bunch over a typo, OK? If it doesn't have basic error checking in it, such as object detection or checking if objects are null before using them, put that in there. I'm giving examples, not typing up your whole app for you. You run code at your own risk.
    Bored? Visit
    http://www.kaelisspace.com/

  • Users who have thanked nikkiH for this post:

    satrop (09-13-2007)

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ooops!
    ..--gotAndSatrop--..

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for pointing that out! I fixed my problem! Not sure why the doctype dropped out? Its there when I look at it in Dreamweaver but for some reason when copying the code to the server it drooped it.

    Once again thanks for pointing that out!
    ..--gotAndSatrop--..


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •