Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Disappearing Page in CSS

    I am new to CSS, but am trying to use it without tables. I'm not a professional webmaster, but I try. At any rate, I have a problem. I have run into a roadblock, and was hoping someone would be kind enough to help me out. BTW, I am using Windows 2000 and the latest version of IE.

    The CSS is working fine on this test page:

    http://www.gossameronline.com/testweb/twotest.html

    The format of the problem page is essentially the same. I have the page centered, and it has two columns. A large left column, and a smaller right column.

    The problem page contains a long passage of text. When it is downloaded into IE, it comes up, then when the right column loads, the part of the text in the left column below where the right one ends, disappears:

    http://www.gossameronline.com/testweb/testep.html

    On my html editor, Firstpage, and offline in IE, it works just fine. Could this be a problem with my server? I have tried a number of variations, but I am stumped. Any help would be greatly appreciated.

    BTW, here is a link to an html page with my css code on it:

    http://www.gossameronline.com/testweb/csspage.html

    Thanks to any who dare,

    Alice

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    166
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Worked ok here.
    Win ME / IE 5.5
    Was OK with Netscape 7.0, but offset with Netscape 4.7

    Here's the
    W3C MarkUp Validation Service link.

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    May 2002
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    231
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    First time when I viewed the document, problem you've described did appear. Second time : no problem at all.

    I noticed major invalidities neither in structure nor presentation. Hence, the problem may have something to do with server, because it seemed like data transfer had interrupted and it does occur only occasionally.
    Zvona
    First Aid for
    Web Design

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks very much for checking out my page. I guess I'll keep testing it, and possibly contact my webhost for more info. Again, I appreciate the help.

    Alice


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •