Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    145
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    <span> font changes Not picking up!

    If you go to :


    http://www.new.3genergi.co.uk
    Username:newsite
    Password:123newsite

    In firefox, click menu ->Homepage ->Sitemap, notice how the text is all in a boring colour etc... Head to the samep age in IE and my <span style> code works displaying nice colours etc.

    Why is this not working for Firefox?

    Thanks

    Andy

  • #2
    Senior Coder ahallicks's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Lancaster, UK
    Posts
    1,134
    Thanks
    1
    Thanked 57 Times in 55 Posts
    Why don't you create a class for that colour change and add the class to the <li>?

    <li class="orange">Homepage</li>

    Code:
    li.orange {
    	color: #F77F16;
    }
    "write it for FireFox then hack it for IE."
    Quote Originally Posted by Mhtml View Post
    Domains are like women - all the good ones are taken unless you want one from some foreign country.
    Reputation is your friend

    Development & SEO Tools

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    145
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    All this does is change the colour of the number!!

    Its odd because two items in firfox are orange, and the rest refuse.

    Any ideas?

  • #4
    Senior Coder ahallicks's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Lancaster, UK
    Posts
    1,134
    Thanks
    1
    Thanked 57 Times in 55 Posts
    Hmmm... they all seem to be working with my firefox? Have you sorted it now? If so, how?
    "write it for FireFox then hack it for IE."
    Quote Originally Posted by Mhtml View Post
    Domains are like women - all the good ones are taken unless you want one from some foreign country.
    Reputation is your friend

    Development & SEO Tools

  • #5
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    145
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I basically just copied and pasted the sippets of code which worked into the spaces which didnt and it cleared it up!

    No idea,probably a bug with the cms!

  • #6
    New Coder
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    66
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey Andy, how
    weird is this, I know you, Im doign shell step web design too, anyway thats neither here nor there. You should define your font attributes in the li class, like this, that sets the list element links to a set color, this should work in FF.

    li a
    {
    text-decoration: none;
    color: #000000;
    }

    li a: hover
    {
    text-decoration: none;
    color: #ffffff;
    }

  • #7
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    145
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah I know! I did this, splurge

    Anyway working now, no idea what it was! Wow, hey are you designing for shell step or the one from waaaay far away?
    Visit http://www.UpsetPC.com for all your computer support needs!

  • #8
    New Coder
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    66
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am shell step, Microsphere Technology, lol, my CSS is crapping out on me now too, i think I have been at it too long!


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •