Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Cincinnati, OH
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    creating DIVs with javascript, not displaying properly in IE

    The idea is to have a home-grown drill-down feature aside from the mootools stuff.

    There is a div with a link. When that link is clicked, it opens a new div just beside the original div. The new div also has a link. When that one is clicked it opens a new div just beside that one, and so on…

    Its working. To an extent. Looks wonderful in FireFox (and Safari). In IE 6 it works somewhat, but the CSS seems to be messed up and the styling of the DIV is not pulling through.

    Curious of ways I can troubleshoot or if anyone else has encountered similar solutions.

    Sample here:
    thelast5.com/temp/csstest.html

  • #2
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Cincinnati, OH
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Solved


    FireFox/Safai:
    newdiv.setAttribute('class', 'groupDiv');

    IE:
    newdiv.setAttribute('className', 'groupDiv');


    It appears that IE doesn't recognize 'class' but knows 'className',
    therefore it wasn't applying the correct CSS style.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •