Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Validator says I'm closing tags that I haven't opened, but...

    www.abcdataworks.com

    When I validate this page, I'm told that I haven't opened the <a> tags in my left nav bar, but this isn't the case, and the links work.

    Is it because of the class bit I've got in the opening of each of those tags? Is there something somewhere else on the page I've screwed up?

    I'm new to this stuff, and I'm not saying the validator's giving me invalid info, I just haven't been able to figure out what to do about this issue.

    Thanks for any help.

    Jeremy

  • #2
    The fat guy next door VIPStephan's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Halle (Saale), Germany
    Posts
    8,476
    Thanks
    6
    Thanked 980 Times in 953 Posts
    Donít remember exactly if it was but it seems like according to strict rules you need to enclose the attribute values in quotes which you didnít with the URLs in the href attributes.
    An editor with syntax highlighting makes it obvious immediately.

    Edit: By the way: The tag thatís closing the div called ďleftnavĒ isnít closed. Source code viewed in Firefox shows it in bold red.
    Last edited by VIPStephan; 07-18-2007 at 08:48 PM.

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    VIPS,

    THANK YOU. Yeah, I'm not sure how I forgot the quotes, but that definitely fixed it.

    Thanks much.

    Jeremy


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •