Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Cannot line up table grid in repeat section that contains a table

    Hi I am making some changes to some existing code that I inherited that pulls information from an access database based on results from a drop down list.

    I have a repeated section that contains a table.


    Code:
    <!--#include virtual="/policy/includes/DelegationHeader.asp" -->
       
          
    <table width="620" border="1" cellspacing="2" cellpadding="1">
            <tr>
              <td width="65" align="left"valign="top" class="articletitle"><span class="style4"><strong>Employee ID</strong></span></td>
              <td width="140"align="left" valign="top" class="normaltextunleaded"><strong>Name</strong></td>
              <td width="160" align="left"valign="top" class="normaltextunleaded">Licence Type</td>
              <td width="60" align="left"valign="top" class="normaltextunleaded">Status</td>
              <td width="60" align="left"valign="top" class="normaltextunleaded">Date of Expiry</td>
      </tr>
    </table>
    <% 
    While ((Repeat1__numRows <> 0) AND (NOT rsDelegationResults.EOF)) 
    %>
      <table width="620" border = "1" cellspacing="2" cellpadding="1">
        <td width="65" align="left" valign="top" ><%=(rsDelegationResults.Fields.Item("ID_NUMBER").Value)%></td>
        <td width="140" align="left" valign="top" nowrap="nowrap"><%=(rsDelegationResults.Fields.Item("Qual_Surname").Value)%>, <%=(rsDelegationResults.Fields.Item("Qual_Given_Name").Value)%></td>
      <td width="160" align="left" valign="top" nowrap="nowrap"><%=(rsDelegationResults.Fields.Item("LicenseQualName").Value)%></td>
    <td width="60" align="left" valign="top" nowrap="nowrap"><%=(rsDelegationResults.Fields.Item("Status Type").Value)%></td>
    <td width="60" align="left" valign="top" nowrap="nowrap"><%=(rsDelegationResults.Fields.Item("Expiry date").Value)%></td> 
      </tr>
    </table>
    <% 
      Repeat1__index=Repeat1__index+1
      Repeat1__numRows=Repeat1__numRows-1
      rsDelegationResults.MoveNext()
     
    Wend%>
    
    <p>
        <!--#include virtual="/policy/includes/PolicyFooter.asp" -->
        <%rsDelegationResults.Close()
    Set rsDelegationResults = Nothing
    %>
    I get the correct results however when displaying the results in the table I cannot get the grid lines on the columns to line up correctly.

    The problem seems to be with the date fields where a day or month does not have a leading zero.

    Here is a sample of the output:

    9299 Brown, George First Aid - Senior Current 3/05/2009
    9970 Peters, Jon First Aid - Senior Current 19/07/2011
    9559 Smith, Steven First Aid - Senior Current 16/09/2011

    See attached print screen of how output looks with grids.

    Any advice on how to fix this problem would be appreciated.

    Many thanks

    TLB
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails -printscreen-jpg  


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •