Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    SWF not showing in IE

    Ok so my swf file originally was working in Firefox and not IE but now not working in either. AND my PNG logo wont even show in IE. whats going on?

    http://www.alexmcmahondesigns.com/gg/index.html

  • #2
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    Your swf files aren't uploaded to your server. They should be in the resources folder. As to the png logo. That logo is massive in filesize and dimensions. Attached is a smaller one that might show.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails SWF not showing in IE-logosm.png  
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    but they are uploaded? ive uploaded them so many times. i can see them in the www folder...? im not uploading my resources folder cos the swf and logo file are in images.. and they show up when i do this http://www.alexmcmahondesigns.com/gg/images/menu.swf

    and your right i should make it smaller. i will once i get this sorted

  • #4
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    Quote Originally Posted by alex_85 View Post
    but they are uploaded? ive uploaded them so many times. i can see them in the www folder...? im not uploading my resources folder cos the swf and logo file are in images.. and they show up when i do this http://www.alexmcmahondesigns.com/gg/images/menu.swf

    and your right i should make it smaller. i will once i get this sorted
    According to your Object HTML its looking for the swf files in the resources folder not the images folder.
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i did that and still didn't work :s

  • #6
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    No you didn't. I see this in one of your objects.
    Code:
    <param name="movie" value="resources/menu.swf" />
    and this in the other one
    Code:
    <param name="movie" value="resources/about.swf" />
    Its the same issue with the data="" parts. It is looking for the files in the RESOURCES folder NOT the images folder. Look carefully at your code and understand what I'm telling you. IT IS the solution to the problem you are having.
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||

  • #7
    New to the CF scene
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile use this

    copy the actual swf in desktop or in same folder where your site resides.......
    it will work..

  • #8
    Regular Coder Deacon Frost's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Between the Lines
    Posts
    279
    Thanks
    31
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    http://www.alexmcmahondesigns.com/gg/resources

    Not Found

    The requested URL /gg/resources was not found on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.8.8 Server at www.alexmcmahondesigns.com Port 80
    Can't load something that doesn't exist .

    Also, quick Q... What's the latest version of adobe flash player o.O? This is telling me to upgrade, but I coulda swore 10 was the latest >.<.

  • #9
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok well all works in Firefox. still no IE grr!!

    new url: www.greenergraphics.com.au

  • #10
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    Thats partially your fault. Change this
    Code:
    <style type="text/css">
    <!--
    
    #menu {
    	position:absolute;
    	left:360px;
    	top:20px;
    	width:792px;
    	height:55px;
    	z-index:1;
    }
    #body {
    	position:absolute;
    	left:21px;
    	top:138px;
    	width:955px;
    	height:600px;
    	z-index:2;
    }
    </style>
    to this
    Code:
    <style type="text/css">
    #menu {
    	position:absolute;
    	left:360px;
    	top:20px;
    	width:792px;
    	height:55px;
    	z-index:1;
    }
    #body {
    	position:absolute;
    	left:21px;
    	top:138px;
    	width:955px;
    	height:600px;
    	z-index:2;
    }
    </style>
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •