Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy My Mouseover Images won't work, Help.....

    This is my first time posting. I wanted to use your mouseover trail for my webpage and everything worked fine except the image. I created my own image and uploaded that to my server but it wouldn't work. Just get the blank image with an "X" in the middle of it. I'm so discombobulated over this. It seems like it should be just a simple replacement of image but, nooooooooo.

    Any help, certainly appricated,
    Rosearlene

  • #2
    WA
    WA is offline
    Administrator
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    2,596
    Thanks
    2
    Thanked 19 Times in 18 Posts
    The "x' simply means the browser cannot locate the images in question. Make sure the paths to the images inside the script is correct, and that the images actually exist on your server where the path points to.
    - George
    - JavaScript Kit- JavaScript tutorials and 400+ scripts!
    - JavaScript Reference- JavaScript reference you can relate to.

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    George,

    Thanks, Looked at it again and saw the small error I made. Thanks for the quick reply. Working great now.................


    Rosearlene


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •