Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    May 2003
    Posts
    115
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Favicon not showing up

    So I am trying to use a favicon. I know the ropes on how to add one. I have added the favicon.ico at the root of my site. And I have also added the links to my page so that the favicon shows up. I know it is there, I can view it with a direct link. No, it shows up in most browsers, but not in Safari on my mac. The strange thing is, when I make the page secure, adding https instead of http the favicon WILL show up. I have no idea why this would be, but it is only happening in Safari. All other favicon work, such as this site. Do you think it could be something with the permissions of my favicon?

  • #2
    Master Coder
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    in my house
    Posts
    5,211
    Thanks
    39
    Thanked 201 Times in 197 Posts
    Not quite sure I I get you. You say at the end that all other favicons work. Is it just yours which doesn;t? and where yours doesn't are you referring only to the mac Safari?

    Anyhoo, All I could suggest is to make sure that the favicon link, is in the head of your document. and that you have the favicon uploaded to your server.

    Code:
    <link rel="shortcut icon" href="/images/favicon.ico" >
    making sure that the location of your favicon is as shown in the link.

    Bazz
    "The day you stop learning is the day you become obsolete"! - my late Dad.

    Why do some people say "I don't know for sure"? If they don't know for sure then, they don't know!
    Useful MySQL resource
    Useful MySQL link

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    123
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    whats the URL, maybe we can test it out for you

  • #4
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    352
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The same problem about a favicon not showing up properly happened to me but i waited a few days and it appeared.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •