Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Internet Explorer My site doesn't preview in Internet explorer but works fine in Firefox

    I'm working from a template site in dreamweaver. When I preview it in firefox it works great but the images do not show up in Internet explorer. What are possible causes/fixes for this problem?

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Flint, Michigan, USA
    Posts
    620
    Thanks
    1
    Thanked 20 Times in 20 Posts
    How about a link so that we could actually see the problem?

  • #3
    Senior Coder alykins's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1,711
    Thanks
    41
    Thanked 191 Times in 190 Posts
    if she's working in dreamweaver probably does not have the site hosted yet and is previewing via debug with firefox as default browser (ie no link) <- assumption

    provided my assumption is correct can we see all of your html/CSS?
    Also make sure you have a doctype and run your code through validation (HTML and CSS) sites for that ca be found in my signature- Often times issues with IE are due to validation issues and lack of doctype

    I code C hash-tag .Net
    Reference: W3C W3CWiki .Net Lib
    Validate: html CSS
    Debug: Chrome FireFox IE


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •