Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Uploading two Front Page sites into a domain and its subdomain

    I have a site made with Front Page, and a person working with me uploaded a different site made with Front Page into our new subdomain.

    His site looked fine; then I uploaded some changes to my main site, and now his menu icons down the side don't show up any more.

    I think Front Page deleted them when I uploaded. It said it deleted some files but it didn't tell me which ones. It didn't ask me anything.

    The main domain is www.westernoaks.org, and the subdomain is zoe.westernoaks.org.

    Any thoughts on what caused this or how to prevent it?

    Thanks.

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    484
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The ones down the left side? With the ovals? They show up fine for me.
    -WebMark Art
    Programming is 80% thinking and 20% spelling

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    That's because I called him and told him to re-upload it right away.

    But I would still like to know what to do to keep it from happening again.

  • #4
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    United Kingdom Confused: Often
    Posts
    859
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    did you upload with frontpage?

    i dont use frontpage so i dunno if its a problem with frontpage or with whatever else but i would use a differnat FTP program, try www.smartFTP.com or something...
    redhead


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •