Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    US
    Posts
    88
    Thanks
    4
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Question Strange request from my server

    Okay, well I've yet to find out 100% if it's my server or my PHP but at any rate, Every time I click some of the links on my site I get this popup asking me to authorize myself for something called 'Project repository'.

    I don't know why it does it and every time I refresh it comes back.
    If i click OK, since i don't know what the password is for this, it just closes and opens again. When I click cancel, it just goes away no problem.

    I just don't understand why its doing it.
    And for those of you who may not know what I'm talking about, it looks like this:


    Can anybody help me figure out why its doing this and how to stop it?

    Thanks.
    I need to find a book about all this stuff. God, thats gonna be one big book!

    http://www.gamezftw.com
    Play On!

  • #2
    Senior Coder gnomeontherun's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Houston
    Posts
    2,846
    Thanks
    10
    Thanked 238 Times in 229 Posts
    This is probably a prompt to access a folder within your site that is password protected. Check with your host or in your control panel to see if you can disable it (or figure out what the id and pw is)
    jeremy - gnomeontherun
    Educated questions often get educated answers, and simple questions often get simple answers.

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    US
    Posts
    88
    Thanks
    4
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    As far as it goes i don't think that my folders are protected like that.
    I don't have a Cpanel as this is my locally hosted site. I'm using a self modified version of WAMP5.

    I'll check if maybe (Yes its true and pretty sad to think about...) Vista may have something to do with it, Seeing as its system is glorified in "Protection".

    Thanks, this sets me off in the right direction at least and if my Vista based changes don't take care of the problem than I'll simply chmod the directories.

    Thanks again.
    I need to find a book about all this stuff. God, thats gonna be one big book!

    http://www.gamezftw.com
    Play On!

  • #4
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    Look for any htaccess files on your system. htpasswd files should also be looked for as this is what is causing the authentication. Its likely something on your pages are trying to access something on a site that has password protection or something.
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||

  • #5
    New Coder
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    US
    Posts
    88
    Thanks
    4
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Yeah, thats a problem too. I don't have any htaccess in my main root.
    I have some in my forums but thats phpbb standards, and i'm not calling anything from there at all.
    I need to find a book about all this stuff. God, thats gonna be one big book!

    http://www.gamezftw.com
    Play On!

  • #6
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    You got a link to your site?
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||

  • #7
    New Coder
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    US
    Posts
    88
    Thanks
    4
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Well, I don't have a problem any more...
    My apache took on this vicious crash and i ended up having to re-install my server applications.
    At any rate, that fixed the problem with the unknown authorization file.

    I did finally figure it out though. It was caused, some how, by the second server thats behind our router.
    This is and FTP only server and is on another computer. But I noticed that my access and parts of my error log had gone missing, on a routine check up of the FTP server I found in the log directory my missing logs.
    Thats also where Project Repositories was set. It did have an auth file in it.

    But how the two servers crossed platforms is beyond me. They are both remote from on another, and the FTP server has a static config.
    I need to find a book about all this stuff. God, thats gonna be one big book!

    http://www.gamezftw.com
    Play On!


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •