Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Iowa / Notre Dame
    Posts
    538
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problems loading CF

    Latley I have been having some problems with pages on CF loading. Sometimes pages will load correctly, other times half the page loads and still other times I only get the header to load.

    At first I thought it was a problem with my browser, seeing as when I am on my work computer this does not happen. But I realized that my problem was only happening at CF and Javascript Kit (presumabley on the same server?).

    It almost seems like the server is only serving up parts of the document. It's wierd though, cause when I view the source on these imcomplete pages there is a lot more source than what I am seeing, but the source still isn't complete. For example, I may only be seeing the header, but the source goes all the way to the members online box but stops halfway through a link like so: <a href="membe .

    Just kind of odd, thought I would post about it and see if anyone else was having similar problems.
    My Site {Mike's Adventures}

    Yikes, forums are almost too much fun.

  • #2
    WA
    WA is offline
    Administrator
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    2,596
    Thanks
    2
    Thanked 19 Times in 18 Posts
    Hi pardicity3:
    How often does the problem occur for you, and also, what's your browser used? It sounds like a CSS or banner problem, or even the Google ads (but JK doesn't use Google ads). Lastly, if at the same time as the problem the page is also loading slowly, a server problem maybe. With more info and perhaps feedback from others I'll be more informed to say.

    FYI Cf and JK are on different servers.
    - George
    - JavaScript Kit- JavaScript tutorials and 400+ scripts!
    - JavaScript Reference- JavaScript reference you can relate to.

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Iowa / Notre Dame
    Posts
    538
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Originally posted by WA
    FYI Cf and JK are on different servers.
    Well that ruins my theory!

    Anyway, the computer I am experiencing this problem on is running IE6 on Windows 2000. I experience this problem probably one out of every three times I access a page on CF (I am talking about any page, heck, it even happens when I preview my posts sometimes).

    I just noticed the problem two days ago (Tuesday). Perhaps it's just a minor fluke and tonight I will go home to a perfectly functioning CF. Atleast it is still functioning fine at work!

    Oh, and the pages don't load slowly at all. It's almost like they are loading but not displaying correctly because upon refresh, the page loads almost instantly as if it were already cached.

    I will provide more updates when I get home and can investigate a little further!
    My Site {Mike's Adventures}

    Yikes, forums are almost too much fun.

  • #4
    WA
    WA is offline
    Administrator
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    2,596
    Thanks
    2
    Thanked 19 Times in 18 Posts
    Please do post any updates.
    - George
    - JavaScript Kit- JavaScript tutorials and 400+ scripts!
    - JavaScript Reference- JavaScript reference you can relate to.

  • #5
    Regular Coder
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    218
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i believe it is a proxy issue. We used to get this at my last school where many forums would only part load because the proxy server would timeout or terminate connection.

    Cheers


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •