Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Jul 2007
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Need help with gotoandplay and another issue

    The gotoandplay action is acting like the gotoandstop. It just sits on the initial frame.

    I am tryng to play the _on and _off states of the mc-> contentHome_mc. But it just stops on the first frame. This movie clip will act as the page transitions.

    <----------- ----------->

    After this problem is sorted out I have another problem too. I have setup my rollover buttons in another timeline and the page transitions in another. None of them are in the root timeline. Now I cant seem to get it to work even with relative paths.

    I have setup the page content in the "content layer" in the root timline. And the rollover buttons in the separate layer "LeftNavMain". Now I am not able to get the page transitions to work from there.

    Download the FLA

  2. #2
    Senior Coder gnomeontherun's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Thanked 238 Times in 229 Posts
    What version of Flash are you using? I'm guessing above Flash 8.
    jeremy - gnomeontherun
    Educated questions often get educated answers, and simple questions often get simple answers.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts