Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    51
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Inserting AVI/MPEG into Flash

    I can't figure out how to get a avi/mpeg movie to work in Flash. I import the file set quality and bandwidth etc and then place it as a new layer.

    Even if that's all I do. It won't play, let alone if I try and add pre-loading frames and a play button.

    When I open up the exported swf file I only see the first frame of the video. i can go back and forth by right clicking and using forward/backward, but that's it.

    :S

  • #2
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    Import it to your library, then drag it into the place you want it. If its rather large it will create a frame for each frame of the video.

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    51
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    That's what I just said I've been doing.

  • #4
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    Try importing directly into the layer.

  • #5
    New Coder
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    51
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hmm... for some reason that works. *puzzled*

    Oh well. Cheers.

  • #6
    Banned
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Oh I found my old post.. Cool )


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •