Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Oregon
    Posts
    34
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Can't seem to stop Flash object from looping.

    I've created a simple flash animation using the software: Vectorian Giotto. It looks great except I don't want it to keep replaying! I've tried using stop(); in final keyframes and I've also tried loop="false" in the html. That kind of works as it stops it from looping but then it plays how it should but goes blank. Any ideas?

  • #2
    New Coder djpaul1963's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Athens GR
    Posts
    75
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    You are doing something wrong with the stop(); you tried. Put the source here if you can. The html loop=false will not help you with what you are trying to achieve.

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Oregon
    Posts
    34
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I can't access the source but all I did was add stop(); to the final keyframe. I don't know how to do anything other than that.

  • #4
    New Coder djpaul1963's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Athens GR
    Posts
    75
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    The stop you put in the last keyframe, stops the main timeline but not the timelines of the movieclips placed in the frames, so maybe you have a looping movieclip somewhere causing the problem you have.

  • #5
    New Coder
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Oregon
    Posts
    34
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried putting stop on all layers and still got nothin.

  • #6
    New Coder djpaul1963's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Athens GR
    Posts
    75
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    You didn't understood what I said. You must go inside all movieclips and put a stop in their last frame, not in all layers, this is useless.

  • #7
    New Coder
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Oregon
    Posts
    34
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I realized the problem...somewhat. The stop works! Whenever I do manual animations it works and doesn't loop. The only time it does not work is when I use one of the effects provided in the software. Those loop no matter what. Which stinks since those are really what I'd like to use!

  • #8
    New Coder
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Oregon
    Posts
    34
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by djpaul1963 View Post
    You didn't understood what I said. You must go inside all movieclips and put a stop in their last frame, not in all layers, this is useless.
    I don't think this is possible in the software I'm using.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •