Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    help to fix my website flash

    My Site motherboardsolutions.net78.net will not load correctly on host, i have tried other flash sites on same host and they work. not sure what is wrong with this site but when viewed local offline it works and functions perfect.

    i have no idea what to fix with the flash file. i bought the template for $78 US and modified the xml file with my data and content. never had a issue until site went on to host

    any help would be great thanks in advance

  • #2
    New Coder
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Columbus, Ohio, U.S.A
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Hi,

    What exactly is happening? is it just sitting there, or do you get an error?

    did they give you an .fla file? If so it could be a publishing issue, so make sure that 'access network only' is checked .

    you could also try to install the debugger version of the flash player and see if it tells you anything.

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanx for reply yes they gave me all the files a fla, swf

    no error comes up, it loads the site and seems the xml is parsing the data to flash, just seems like flash isnt loading properly, menu titles are blank, spacing and readmore buttons are all out of whack. but i view the site offline and it runs perfect

    the psd images all the xml and html files first time using flash so unsure how i do the "did they give you an .fla file? If so it could be a publishing issue, so make sure that 'access network only' is checked"

    and how to install a debugger ?

    thanx for the help

    i have macromedia flash 8 pro installed to load up flash documents and such i can open the fla and see the layout but not sure how to change or what to use
    Last edited by CdnReaper; 03-24-2012 at 02:32 PM.

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    can anyone help ?

  • #5
    New Coder
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Columbus, Ohio, U.S.A
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    CdnReaper,

    does it matter what browser you're using? (I'm just shooting in the dark here)

    what did they give you when you bought it? Do you have the source code so that you can debug it?

    you should also try asking the guys/gals on actionscript.org, lots of knowledgable people over there

  • #6
    New to the CF scene
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have tried actionscript too just trying to sort out path issues as directed there

    browser don't matter same issue in both chrome and IE

    yes I have all the source files. all I did was change the xml content to mine and the fla file to network only and republished the swf file.

    my index page has the correct container for the video 766x700

    site seems to load but is all out of whack like the css didn't format properly.

    I have tried to upload the original template untouched and it loads the same way my site is. but offline it loads and works they way it should
    Last edited by CdnReaper; 03-28-2012 at 02:33 PM.

  • #7
    New Coder djpaul1963's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Athens GR
    Posts
    75
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    I can't see anything wrong there with Chrome, but why don't you ask for help from the template developer? Maybe he has some advice.
    Last edited by djpaul1963; 05-09-2012 at 08:40 AM.

  • #8
    New to the CF scene
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •