Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    132
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    .mp3 File not found - flash player

    Hey guys, I'm trying to get an audio flash player on my site. The player shows up just the way it's supposed to however the files/.mp3 isn't being retrive. It keeps giving me a file not found. Here is what I have so far.

    Code:
     <script type="text/javascript" src="js/audio-player.js"></script>
    Code:
    <object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.mysite.com/audio/player.swf" id="audioplayer1" height="24" width="400">
    <param name="movie" value="http://www.mysite.com/audio/player.swf">
    <param name="FlashVars" value="playerID=audioplayer1&animation=no&encode=yes&initialvolume=100&remaining=no&noinfo=no&buffer=5&checkpolicy=no&rtl=no&bg=c2c2c2&text=333333&leftbg=4d3506&lefticon=ffffff&volslider=666666&voltrack=FFFFFF&rightbg=4f3207&rightbghover=999999&righticon=ffffff&righticonhover=FFFFFF&track=d1d1d1&loader=b81212&border=000000&tracker=b8ccff&skip=666666&titles=test2&soundFile=http://www.mysite.com/audio/test2.mp3" />
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="menu" value="false" />
    <param name="wmode" value="transparent" />
    <param name="bgcolor" value="#FFFFFF" />
    </object>

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    132
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Never mind, I had a semicolon in the wrong place that threw everything off.

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ahh thats good to see you have sorted out your problem

  • #4
    Regular Coder
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    132
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok, now that I got it to work how do I get it to play nice with IE I get a message that states:

    "This page contains <object> tags that may not work properly in most recent versions of Internet Explorer. To correct this problem, you must convert these tags to browser-safe scripts."

    Can anyone help me out with this. Do I have to use the embed tags and if so how do I do that? I tested it out in Firefox, Safari and Chrome with no problems. I only get this problem with IE.

    Dan

  • #5
    Regular Coder
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    132
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    This is as far as I gotten. The player shows up just fine, exactly like I want it to look however the file doesn't load. Somehow I'm having difficulty getting the audio file to play. Any help is greatly appreciated.
    Code:
    <head>
    <script type="text/javascript" src="swfobject.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    swfobject.registerObject("", "9.0.0");
    </script>
    </head>
    Code:
    <div><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="312" height="24" name="audioplayer1">
    <param name="movie" value="player.swf" />
    <param name="loop" value="false" />
    <param name="menu" value="false" />
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="wmode" value="transparent" />
    <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
    <param name="flashvars" value="animation=yes&amp;remaining=no&amp;noinfo=no&amp;buffer=5&amp;checkpolicy=no&amp;rtl=no&amp;bg=dcdac5&amp;text=4d3506&amp;leftbg=4d3506&amp;lefticon=ececdf&amp;volslider=8c8774&amp;voltrack=ececdf&amp;rightbg=4f3207&amp;rightbghover=999999&amp;righticon=ececdf&amp;righticonhover=ececdf&amp;track=dcdac5&amp;loader=8c8774&amp;border=dcdac5&amp;tracker=ebeade&amp;skip=666666&amp;soundFile=http://www.mysite.com/audio/test2.mp3" />
    <!--[if !IE]>-->
    <object type="application/x-shockwave-flash" data="player.swf" width="312" height="24">
    <param name="loop" value="false" />
    <param name="menu" value="false" />
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="wmode" value="transparent" />
    <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
    <param name="flashvars" value="animation=yes&amp;remaining=no&amp;noinfo=no&amp;buffer=5&amp;checkpolicy=no&amp;rtl=no&amp;bg=dcdac5&amp;text=4d3506&amp;leftbg=4d3506&amp;lefticon=ececdf&amp;volslider=8c8774&amp;voltrack=ececdf&amp;rightbg=4f3207&amp;rightbghover=999999&amp;righticon=ececdf&amp;righticonhover=ececdf&amp;track=dcdac5&amp;loader=8c8774&amp;border=dcdac5&amp;tracker=ebeade&amp;skip=666666&amp;soundFile=http://www.mysite.com/audio/test2.mp3" />
    <!--<![endif]-->
    <a href="http://www.adobe.com/go/getflashplayer">
    <img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />
    </a>
    <!--[if !IE]>-->
    </object>
    <!--<![endif]-->
    </object>
    </div>

  • #6
    Regular Coder
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    132
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Never mind, got it working.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •