Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Saskatoon SK Canada
    Posts
    174
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Angry Flash POST vars not sending in IE, GET is OK

    I can't figure this one out.

    I can't get my submit button to work in Internet Explorer. Firefox is fine.
    In all browsers, I get all the GET variables OK. When I switch it to POST, IE konks out. It just posts nothing.

    Code:
    on (release) {
    getURL("results.php", "_blank", "POST");
    }
    results.php is just
    PHP Code:
    <h1>Post</h1>
    <?php foreach($_POST as $name => $value) {
    echo 
    "$name : $value<br>";
    ?>
    <h1>GET</h1>
    <?php foreach($_GET as $name2 => $value2) {
    echo 
    "$name2 : $value2<br>";
    ?>
    I can't post any links or more details, but I can't figure this one out. Somehow IE isn't accepting the POST data.

    Details:
    I'm using Flash CS4 to create a
    SWF version Flash 8, Actionscript V2.0
    Colin Puttick

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Scotland / Glasgow
    Posts
    184
    Thanks
    1
    Thanked 19 Times in 19 Posts
    use sendAndLoad() instead.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •