Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Austin, TX
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Flash not filling up the page

    www.wmptest.com/aoh

    When Im working under dreamweaver CS4 and hit the live view everything is working find but when i open it up in Firefox the flash is resized.

    I'm not sure if this is my flash or my HTML & CSS

    the little icon should be in the middle and the lightbox effect should fill up the whole page.

    It's not working at all in IE.

    Hoping someone could help. Thanks

  • #2
    Senior Coder gnomeontherun's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Houston
    Posts
    2,846
    Thanks
    10
    Thanked 238 Times in 229 Posts
    Everything is working on my end, could you explain how to reproduce the error?
    jeremy - gnomeontherun
    Educated questions often get educated answers, and simple questions often get simple answers.

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Austin, TX
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Oops, i forgot to update this post and let you know I fixed it, but only for Firefox. My flash is still not showing up in IE. Any ideas?

  • #4
    Senior Coder gnomeontherun's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Houston
    Posts
    2,846
    Thanks
    10
    Thanked 238 Times in 229 Posts
    It worked for me, have you updated Flash or what version of IE? Far as I can tell it played fine in IE.
    jeremy - gnomeontherun
    Educated questions often get educated answers, and simple questions often get simple answers.

  • #5
    New Coder
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Austin, TX
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    That's weird, flash is updated and I'm running IE7, which version are you running?

  • #6
    Senior Coder gnomeontherun's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Houston
    Posts
    2,846
    Thanks
    10
    Thanked 238 Times in 229 Posts
    IE8, do you get any script errors? I'm at work and don't have my debugging tools handy.

    Hows the weather in TX? Im moving there soon.
    jeremy - gnomeontherun
    Educated questions often get educated answers, and simple questions often get simple answers.

  • #7
    New Coder
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Austin, TX
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    HOT HOT HOT, 106 yesturday!

    I'm running IE7, but it seems to be only not working on some computers.

    Let me know if you're able to debug it. Thanks


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •